Plata produselor

a) Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.tapetcenter.ro includ T.V.A. 19% conform legislatiei in vigoare.
b) Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
c) Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine produsele vandute de TAPETCENTER, cu exceptia produselor vandute de partenerii TAPETCENTER, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
d) Ramburs - la livrare

e) Ordin de Plata

f) Online prin card bancar

1. RAMBURS LA LIVRARE
O modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care firma de curierat va livreaza produsele comandate veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi cea comunicata in momentul confirmarii comenzii de catre unul din operatorii nostri si care va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa.

2. ORDIN DE PLATA
Se face doar in baza facturii proforme emise de S.C. JULIAMON S.R.L. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos. Nume firma S.C. JULIAMON S.R.L Cont RON RO56BRTL00501202M37921, deschis la Banca Transilvania sucursala Oradea. Cod unic de inregistrare 24619005

3. ONLINE PRIN CARD BANCAR - momentan indisponibil!
Plata on-line cu cardul este realizata folosind serviciile EuPlatesc. Astfel asiguram cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra. Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, MasterCard, Maestro. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul.